Rondleidingen 9.00 -10.30 uur

DE DEUR STAAT OPEN!

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u en uw kind daarom graag uit voor een informatieochtend.

Wordt uw kind in het schooljaar 2024-2025 4 jaar of wordt uw kind 4 jaar in 2025 ?
Belt u dan naar de school voor een rondleiding: 071-5315109

Wordt uw kind 4 jaar schooljaar 2025/2026?
Dan bent u van harte welkom op onze informatieochtend.

De informatieochtend begint met een korte presentatie over ons onderwijs. Daarna volgt een rondleiding waarbij u een indruk krijgt van onze school terwijl de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.
Zo kunt u de school in actie zien. Na afloop is weer ruimte om uw vragen te stellen.

De data voor augustus 2023 t/m juli 20243 zijn allemaal vol(9.00 uur -10.30 uur).
De data voor september 2024 t/m juli 2025 komen na de zomervakantie online.
Kunt u niet wachten? Bel gerust voor een rondleiding!

vrijdag 1 september (vol)
dinsdag 10 oktober (vol)
vrijdag 10 november (vol)
maandag 18 december (vol)
donderdag 11 januari (vol)
vrijdag 16 februari  (vol)
maandag 18 maart (vol)
dinsdag 23 april (vol)
vrijdag 31 mei (vol)
vrijdag 28 juni (vol)

Om de bijeenkomst persoonlijk te houden, willen we niet meer dan 8 personen per keer uitnodigen. Aanmelden vooraf is daarom ook verplicht. Via deze link kunt u zich aanmelden voor een informatieochtend: Aanmelden informatie ochtend
Rondleidingen doen wij onder schooltijd zodat u een beeld krijgt van onze school en het team terwijl we lesgeven.

Schooljaar 2024-2025
De kinderen die 4 jaar worden vanaf juli 2024 kunnen zich vooraanmelden.  Een vooraanmelding betekent nog geen definitieve inschrijving. Zodra uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, neemt de school contact met u op om zo mogelijk over te gaan tot een definitieve inschrijving.