Rondleidingen 9.00 -10.30 uur

DE DEUR STAAT OPEN!

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u en uw kind daarom graag uit voor een informatieochtend.

De informatieochtend begint met een korte presentatie over ons onderwijs. Daarna volgt een rondleiding waarbij u een indruk krijgt van onze school terwijl de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.
Zo kunt u de school in actie zien. Na afloop is weer ruimte om uw vragen te stellen.

De data voor januari t/m juli 2022 zijn (9.00 uur -10.30 uur):
vrijdag 11 maart (vol)
maandag 21 maart (vol)
donderdag 21 april (vol)
dinsdag 24 mei (vol)
vrijdag 24 juni

Om de bijeenkomst persoonlijk te houden, willen we niet meer dan 8 personen per keer uitnodigen. Aanmelden vooraf is daarom ook verplicht. Via deze link kunt u zich aanmelden voor een informatieochtend
Aanmelden informatie ochtend

Schooljaar 2022-2023: beperkte inschrijfmogelijkheid
De kinderen die schooljaar 2022-2023 de leeftijd van 4 jaar bereiken, kunnen we niet meer inschrijven. Dit geldt niet voor de ouders/leerlingen die zich reeds hebben aangemeld voor een rondleiding of een intakegesprek. De kinderen die 4 jaar worden vanaf juli 2023, kunnen zich vooraanmelden voor schooljaar 2023-2024.
Een vooraanmelding betekent nog geen definitieve inschrijving. Zodra uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, neemt de school contact met u op om zo mogelijk over te gaan tot een definitieve inschrijving.

We werken goed samen met onze collega scholen in het openbaar onderwijs: PROO Leiden-Leiderdorp. In de Stevenshof zijn 2 openbare scholen, OBS De Stevenshofschool en OBS Anne Frank. Op dit moment kunt u zich nog inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 op OBS Anne Frank. U kunt de mogelijkheden bespreken met Martine Molenaar, directeur van OBS De Stevenshof of Karin Landman, directeur van OBS Anne Frank.