Rondleidingen 9.00 -10.30 uur

DE DEUR STAAT OPEN!

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u en uw kind daarom graag uit voor een informatieochtend.

De informatieochtend begint met een korte presentatie over ons onderwijs. Daarna volgt een rondleiding waarbij u een indruk krijgt van onze school terwijl de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.
Zo kunt u de school in actie zien. Na afloop is weer ruimte om uw vragen te stellen.

De data voor augustus 2022 t/m juli 2023 zijn (9.00 uur -10.30 uur):
donderdag 25 augustus (vol)
donderdag 22 september
dinsdag 8 november
vrijdag 16 december
dinsdag 17 januari
donderdag 23 februari
woensdag 29 maart
maandag 1 mei
vrijdag 23 juni

Om de bijeenkomst persoonlijk te houden, willen we niet meer dan 8 personen per keer uitnodigen. Aanmelden vooraf is daarom ook verplicht. Via deze link kunt u zich aanmelden voor een informatieochtend
Aanmelden informatie ochtend

Schooljaar 2022-2023
Voor de kinderen die schooljaar 2022-2023 de leeftijd van 4 jaar bereiken, hebben we helaas geen plek meer. We schrijven geen nieuwe leerlingen meer in.

Schooljaar 2023-2024
De kinderen die 4 jaar worden vanaf juli t/m december 2023, kunnen zich inschrijven voor schooljaar 2023-2024.
De kinderen die 4 jaar worden vanaf januari 2024 kunnen zich vooraanmelden.  Een vooraanmelding betekent nog geen definitieve inschrijving. Zodra uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, neemt de school contact met u op om zo mogelijk over te gaan tot een definitieve inschrijving.

Nieuws van Stevenshof