Rondleidingen 9.00 -10.30 uur

DE DEUR STAAT OPEN!

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u en uw kind daarom graag uit voor een informatieochtend.

De informatieochtend begint met een korte presentatie over ons onderwijs. Daarna volgt een rondleiding waarbij u een indruk krijgt van onze school terwijl de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn. 
Zo kunt u de school in actie zien. Na afloop is weer ruimte om uw vragen te stellen.

De data voor augustus 2022 t/m juli 2023 zijn (9.00 uur -10.30 uur):
donderdag 25 augustus (vol)
donderdag 22 september (vol)
dinsdag 8 november (vol)
vrijdag 16 december (vol)
dinsdag 17 januari (vol)
donderdag 23 februari (vol)
woensdag 29 maart (vol)
dinsdag 9 mei (vol)
vrijdag 23 juni (vol)

Om de bijeenkomst persoonlijk te houden, willen we niet meer dan 8 personen per keer uitnodigen. Aanmelden vooraf is daarom ook verplicht. Via deze link kunt u zich aanmelden voor een informatieochtend
Aanmelden informatie ochtend

De informatie ochtenden zijn voor dit schooljaar 'vol' geboekt. Voelt u zich vrij om een andere afspraak te maken met de directeur: Martine Molenaar (directie@obsdestevenshof.nl)
Rondleidingen doen wij onder schooltijd zodat u een beeld krijgt van onze school en het team terwijl we lesgeven. 

Schooljaar 2022-2023
Voor de kinderen die schooljaar 2022-2023 de leeftijd van 4 jaar bereiken, hebben we helaas geen plek meer. We schrijven geen nieuwe leerlingen meer in. 

Schooljaar 2023-2024
Voor de kinderen die schooljaar 2023-2024 4 jaar worden hebben we beperkt plek. 
De kinderen die 4 jaar worden vanaf juli 2024 kunnen zich vooraanmelden.  Een vooraanmelding betekent nog geen definitieve inschrijving. Zodra uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, neemt de school contact met u op om zo mogelijk over te gaan tot een definitieve inschrijving.
Powered by BasisOnline