Inschrijven

                         
Heeft u interesse in onze school en/of zou u uw kind willen inschrijven? Via het aanmeldformulier kunt u uw interesse voor onze school kenbaar maken. U wordt daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of een informatieochtend met rondleiding bij ons op school. Natuurlijk is ook uw zoon/dochter van harte welkom.


Aanmelding leerling
  • Wordt uw kind 4 jaar? Een kind mag op een school worden ingeschreven met de leeftijd van 3 jaar. Tijdens een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u uw kind inschrijven op onze school.
 
  • De meeste ouders oriënteren zich op een basisschool als het kind 2,5 jaar is. Wij maken voor de jongere kinderen gebruik van een  'vooraanmelding'. Dat is geen reservering voor een plekje, maar hiermee maakt u kenbaar dat u zou willen inschrijven. Ouders kunnen op verschillende scholen vooraanmelden. Het handigst is het op de school te doen waar de ouders het kind echt zouden willen inschrijven. De school heeft dan inzicht in de interesse en kan hier op voorhand rekening mee houden. Vooraanmelding leerling
 
  • Bent u net verhuist en/of gaat u nog verhuizen en heeft u belangstelling voor onze school? Dan kunt u ook direct contact zoeken met school. Afhankelijk van de situatie kunnen we dan een afspraak maken voor een gesprek (071-5315109/directie@obsdestevenshof.nl)
   
  • Denkt u erover om van school te veranderen ? Probeer altijd eerst de situatie op de huidige school te bespreken en mogelijk op te lossen. Wij zullen na uw aanmelding contact met u opnemen. Met uw toestemming nemen wij ook contact op met de vorige school voor meer informatie. Afhankelijk van de situatie, de onderwijsbehoefte van uw kind en de mogelijkheden van de school kunnen we een weloverwogen beslissing maken of uw kind op onze school geplaatst kan worden. 

                          

Schooljaar 2023-2024
Inschrijven doen wij uitsluitend na een rondleiding. Wij hebben helaas niet in alle groepen plek voor nieuwe leerlingen i.v.m groepsgrootte en/of ondersteuningsmogelijkheden van de school.

We hebben geen ruimte meer voor leerlingen die geboren zijn in 2019. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen om uw vragen en de mogelijkheden bespreken. 

De kinderen die 4 jaar worden vanaf juli 2024 kunnen zich vooraanmelden.  Een vooraanmelding betekent nog geen definitieve inschrijving. Zodra uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, neemt de school contact met u op om zo mogelijk over te gaan tot een definitieve inschrijving.

We werken goed samen met onze collega scholen in het openbaar onderwijs: PROO Leiden-Leiderdorp. In de Stevenshof zijn 2 openbare scholen, OBS De Stevenshofschool en OBS Anne Frank. U kunt de mogelijkheden bespreken met Martine Molenaar, directeur van OBS De Stevenshof of Karin Landman, directeur van OBS Anne Frank.
 
Powered by BasisOnline